Oktober 2024 – Det er muligt fra 1. okt. at få en influenzavaccine som egenbetaling, hvis man ikke ønsker den gratis via de regionale centre (bookes på vacciner.dk). Det koster 235,- og skal bestilles via telefonisk henvendelse.

September 2024 – Der er lukket for tilgang for nye patienter i lægehuset

September 2024 Influenza- og covid 19 vacciner er IKKE hos egen læge i år

Det gratis tilbud om vaccination gælder igen i år for dem, der er 65 år eller ældre. Vaccinationsperioden starter den 1. oktober og slutter den 20. december. I løbet af september måned vil alle, der er fyldt 65 år modtage en invitation til vaccination i Digital Post eller som et fysisk brev med information om, hvor og hvordan de kan blive vaccineret.

Personer under 65 år med en kronisk sygdom eller særlige tilstande, der gør, at de er i særlig risiko for at blive alvorligt syge af covid-19 eller influenza, er ligesom sidste år også omfattet af det gratis vaccinationsprogram. Det er for eksempel mennesker med svært nedsat immunforsvar, hjerte-kar-sygdom eller en lungesygdom som KOL eller astma. Disse grupper modtager ikke en invitation til vaccination, men kan fra den 26. september bestille tid til vaccination på vacciner.dk.

Børn er ikke omfattet af vaccinationsprogrammet mod influenza i år.

I den kommende sæson kan man derfor blive vaccineret på et regionalt vaccinationscenter eller hos Danske Lægers Vaccinations Service og ikke som sidste år på apotekerne.

Man kan bestille tid på vacciner.dk. Her kan man også se adresserne på de nærmeste vaccinationssteder.

Maj 2024

Der er nu åben for tilgang for nye patienter i Lægehuset.

Velkommen til vores nye faste Læge Thomas Juul Krahn og Introlæge Naja Toudal Rath

Januar 2024

Velkommen til vores nye faste Læge Torben Pold.

Pr. 09.01.24 – Der er p.t. lukket for tilgang af nye patienter til lægehuset, dog kan bosiddende patienter i 8740 Brædstrup ansøge om at komme til Brædstrup Lægehus via borger.dk

Oktober 2023Vedr. Influenza og covid 19 vaccine:

Du kan blive vaccineret på regionale vaccinationssteder, som ligger mere end 50 steder rundt i landet samt på godt 280 udvalgte apoteker. Du kan blive vaccineret fra den 1. oktober 2023 til og med den 15. januar 2024. Det er i år ikke muligt, at blive vaccineret hos din egen læge.

Du bestiller tid på www.vacciner.dk.

Hvis du har brug for hjælp til at bestille tid til vaccination, kan du besøge din regions hjemmeside eller ringe til dem – Region Midtjylland telefon 70232415

September 2023

Der er åben for tilgang af nye patienter. Der skal søges via Borgerservice.

Januar 2023

Brædstrup er med i projekt det kommende år, hvor vi kan få mulighed for at bruge en ultralyds scanner i klinikken. Det betyder at vi kommer til at skulle sende nogle data videre når vi har brugt scanneren. Her under kan i læse om hvordan disse oplysninger bliver behandlet i denne periode som ca. strækker sig fra d. 1/1-2023 til d. 1/6-2024.