Er du ny patient i Brædstrup Lægehus?

Er du ny patient i Brædstrup Lægehus, så byder vi dig velkommen i Lægehuset. Læs mere nedenfor om hvordan du kan bruge os og hvordan vi er organiseret.

Første konsultation i Lægehuset:

Vi sætter gerne ekstra tid af til dig som ny patient ved din første konsultation, hvis du har flere lidelser/diagnoser og/eller får en del medicin. På denne måde vil vi forsøge at give dig en tryg start i lægehuset. Samtidig kan vi få et overblik over din sygehistorie og medicin og dermed få en god start på vores samarbejde. Vi beder dig udfylde skemaet: ”ny patient – oversigt” før du kommer i konsultationen. (Den er placeret lige nedenfor (PDF fil). Du kan med fordel printe den ud hjemme og have den med udfyldt. Alternativ kan du komme 15-20 min før konsultationen og få udleveret skemaet her og derefter udfylde det i venteværelset.

  • Klik her for at få oversigten til nye patienter frem: Ny patient – oversigt
  • Den særlige første ”Ny patienttid” kan kun bestilles over telefonen.
  • Er du i det store hele rask, er det ikke nødvendigt med denne ekstra tid og du behøver heller ikke at udfylde oversigten.

Vi har brug for din journal

Vi beder dig endvidere om at kontakte din tidligere læge og bede vedkommende sende journalen til os elektronisk. Det sker ikke automatisk – heller ikke hvis du har sat flueben ved dette punkt i din ansøgning om lægeskift via Borger.dk. På den måde har vi overblik over din helbredshistorik og kan varetage din behandling optimalt.