Ring imellem 08.00-09.00 hvis du har behov for en akut tid på tlf : 75 75 16 11

Her vil der sidde sekretærer klar til at hjælpe dig ved telefonerne. Er der behov for en akut vurdering af læge eller sygeplejerske i lægehuset, bliver du tilbudt en tid til dette imellem kl. 09.00-10.00 samme dag. Lægen kan ringe tilbage ved behov (typisk omkring 11.00-11.30)

De akutte tider er en kort og målrettet konsultation, som har fokus på det akutte problem. Visionen er at kunne servicere akutte problemstillinger hurtigt og effektivt, så de akut syge får hurtig hjælp.

Hvis du bliver akut syg op af dagen:

Ved akut sygdom, som opstår efter kl. 09.00 kan du altid ringe, for råd og vejledning. Du kan blive tilset efter kl. 10 i visse tilfælde, hvor det vurderes, at det ikke kan udsættes til dagen efter. Mere alvorlige tilfælde som fx tilskadekomne, snitsår, brystsmerter, mistanke om blodprop og lign. vil vi selvfølgelig gerne se hurtigst muligt. Ring blot, så skal vi nok hjælpe dig. Efter kl. 16 skal du kontakte lægevagten som vanligt.

Ved mistanke om akut alvorlig sygdom kan du kontakt os direkte på vores akut-telefon: 20 26 9181. Det er vigtigt at akuttelefonen KUN bruges ved tegn på alvorlig sygdom.

Ved længerevarende problemer henvises til almindelige konsultationstider. Det er vigtigt at dette overholdes, hvis vi skal opretholde en hurtig og smidig service i akuttiderne.